Til hovedinnhold

N8 får flere oppdateringer

Etter at flere brukere har erfart at det er enkelte mangler i både kalender- og e-postfunksjonen til N8, ser det ut til at Nokia fikser opp i disse raskt og effektivt. Problemene som er rapportert er ved bruk Microsoft Exchange-løsningen for utveksling av e-post.

Kalenderfunksjonen vil ikke fungere skikkelig sammen med Exchange, og det oppleves at flere av møtefunksjonene ikke vil virke som de skal. En oppdatering som retter opp i disse problemene skal være like rundt hjørnet, og den vil kunne lastes direkte ned til telefonen via internett.

Versjon 2.0

Dette er dog ikke alt som skjer på oppdateringsfronten om dagen. Det ventes at det skal komme en større oppdatering til Nokia N8, som skal være versjon 2.0. Denne oppdateringen vil blant annet inneholde en ny og forbedret nettleser og et QWERTY-tastatur som kan brukes som et alternativ til det alfanumeriske tastaturet når telefonen står i oppreist posisjon.

Nokia lover også en ny og redesignet ”business-kalender”, samt forbedret navigering i hovedskjermene, slik man kan se på videoen under. Når denne oppdateringen kommer en ennå uvisst, men løp av første halvdel av 2011 er nok mest sannsynlig.

Les også: Test: Nokia N8
Les også: Nokia erkjenner strømproblemer i N8
Les også: Tre millioner nedlastinger per dag

Kilde: (mobilsiden)

annonse