Til hovedinnhold

Slik blir kameraet på LGs kommende mobil-flaggskip

Har avslørt mer informasjon om G4, og slapp også en ny teaservideo av mobilen.

@OnLeaks/Twitter

Informasjon om nye produkter slippes gjerne i små doser spredt over en lengre tidsperiode for å holde på forbrukernes interesse, og ikke minst gjelder dette mobil-toppmodeller. I begynnelsen av mars dukket det opp angivelige bilder av LGs nye flaggskip G4, før nye spesifikasjonsrykter om modellen piplet opp til overflaten litt senere.

Som The Verge og Android Authority rapporterer har noen opplysninger om mobilen nå blitt bekreftet av LG selv, nærmere bestemt informasjon om kameraet til den nye toppmodellen. LG G4 vil skilte med en maksimal blenderåpning på f/1.8 og en bildebrikke på 16 megapiksler, som nå skal gå inn i masseproduksjon.

Teaserbilde fra den foreløpige produktsiden til LG G4. Foto: LG

Frontkamera på 8 megapiksler

Bildebrikken skal ellers være i stand til å ta inn 80 prosent mer lys enn kameraet på den forrige toppmodellen LG G3, som til sammenligning også kun skilter med 13 megapiksler. LG G4 får for øvrig også et frontkamera på 8 megapiksler.

Dette frontkameraet skal ifølge LG by på et supertynt filter som skal hindre infrarødt lys i å trenge inn i objektivet, noe som selskapet mener skal gi mer presise fargegjengivelse på bildene.

Går etter Galaxy S6

Med dette har LG gått i strupen på Samsungs nye toppmodell Galaxy S6. S6 har i likhet med G4 et kamera på 16 megapiksler, mens frontkameraet med sine 5 megapiksler har lavere oppløsning enn G4. Blenderen til S6-kameraet er på maksimalt f/1.9, og er dermed også slått med knapp margin av G4, som altså har en f/1.8-blender.

Spesifikasjonen er dermed lovende, men akkurat hvordan kameraet yter i praksis sammenlignet med konkurrentene gjenstår selvsagt å se. De øvrige tekniske spesifikasjonen vil antakelig bli avslørt den 28. april, som er datoen da LG offisielt vil dra sløret av G4. Selskapet har for øvrig sluppet en teaservideo av mobilen som du kan se under.

Vi likte også den forrige toppmodellen fra LG: G3 var en av fjorårets aller beste mobiltelefoner »

annonse