Tek.no

Nyhet

Verv venner til Talkmore for storrabatt

27 Sept 2010 06:00

Lavprisoperatøren Talkmore vil ha flere kunder, og lanserer nå en ny ordning som kanskje vil komme deg til gode. Det er snakk om en god gammeldags vervekampanje, der du får rabatt dersom du verver en ny kunde.

Det litt spesielle er imidlertid at vervingspremien fra Talkmore er en fast rabatt på 50 prosent av månedsprisen som ikke utgår før den du har vervet eventuelt avslutter sitt abonnement.

Dermed får du inntil 2 094 kroner i året i belønning for å skaffe Talkmore en ny kunde, og det er sjeldent mye i en slik sammenheng. Operatøren forsvarer sitt nye tilbud med at de kun selger abonnementer via nettsiden sin, i motsetning til flere av konkurrentene.

- Det skal ikke lønne seg bruke dyre salgskanaler - som fysiske utsalgssteder og lignende - fremfor nett. Dette synes vi at vårt nye vervekonsept illustrer på en god måte. Ved hjelp fra våre mange fornøyde kunder håper vi på en bred viral spredning, som igjen vil bidra til ytterligere kundevekst, sier daglig leder i Talkmore, Pål Barth Nilsen.

LES OGSÅ: One Call kutter prisene

Verv én venn
Vervekonseptet går ut på å verve én ny kunde til et av Talkmores to Fastpris-abonnementer, og dermed får du din egen månedspris halvert. Den som verves må verve en ny kunde for å få de samme fordelene.

Ordningen gjelder kun dersom du har Talkmore Fastpris til 349 kroner per måned eller Talkmore Fastpris Mini til 199 kroner per måned. Har du sistnevnte abonnement blir rabatten per måned på en hundrelapp.

Les mer om vervekampanjen på Talkmores nettsider.

Finn det abonnementet som er billigst for deg

Les også
- Et håpløst plagiat fra en desperat aktør!
Les også
199 kroner for ALL mobilbruk ut året
Les også
Norges mest populære abonnement
Les også
Du sender 1 236 SMS i året
Les også
Vil drepe fasttelefoni
annonse

Les også