Til hovedinnhold

Dell PC-er med mobilt bredbånd

De to selskapene samarbeider for å sikre at reisende vil få nettilgang og sømløs roaming i utlandet med bærbare PC-er fra Dell.

Fra andre kvartal 2008 vil Dell kunne levere bærbare PC-er med innebygde HSPA-brikker for mobilt bredbånd som Ericsson har produsert.

Frihet og fleksibilitet

Visepresident i Ericsson Mobile Broadband Modules Mats Norin sier at flere bruker bærbare PC-er til å benytte tjenester som tidligere krevde Ethernet eller WiFi-tilkobling, men som nå er tilgjengelig via mobilt bredbånd.

- Vi er begeistret over samarbeidet med Dell om å gi privatkunder og bedrifter frihet og fleksibilitet til å koble seg til internett uansett hvor de befinner seg, sier Norin i en pressemelding.

Innebygd HSPA

John Thode, visepresident for små enheter i Dell Consumer Group, sier i den samme pressemeldingen at innebygde HSPA-brikker i bærbare PC-er er det neste steget i gi kundene tilgang til informasjon.

- Dells modell er alene om å gi denne teknologien sammen med trådløse tjenester i kundenes hender. Samarbeidet med Ericsson om å tilby innebygd HSPA i vår bærbare PC-er viser at Dell støtter oppom formodningen om at man kan få tilgang til kritisk informasjon når som helst, hvor som helst, med den hastighet og det innholdet vi forventer, sier Thode.

HSPA står for High Speed Packet Access og omfatter teknologien som brukes for 3G og turbo-3G. Fra 2011 antar Ericsson at rundt femti prosent av alle nye bærbare PC-er vil bli utstyrt med innebygd HSPA, som altså vil si at de er klargjort for mobilt bredbånd.

Mer om
annonse