Tek.no

Nyhet

Slik får du mer ut av GoPro-kameraet ditt

Produsenten har nå laget en egen serie med instruksjonsvideoer.

YouTube
2 Sept 2014 06:00

Actionkameraene er ett av få foto-markeder som faktisk er i vekst, og det er nesten bare fantasien setter grenser for hvordan de små kameraene kan utnyttes til å ta både fascinerende og spennende videoer. Den soleklare markedslederen er GoPro.

Selv om du er en ivrig bruker av GoPro-kameraet er det imidlertid ikke sikkert du har full oversikt over samtlige av funksjonene som kameraene har å by på, og i den sammenheng kan jo litt veiledning alltids være på sin plass.

Produsenten slipper instruksjonsserie

Som blant andre DPReview har fått med seg har produsenten av kameraene nå selv lansert en serie instruksjonvideoer som skal hjelpe GoPro-fantastene med å få mest mulig ut av produktet. Serien heter «GoPro Field Guide» og er lastet opp på GoPro Tutorials-kanalen på YouTube.

Serien består av tre deler og går systematisk gjennom flere av de mest sentrale funksjonene til kameraene. Den første delen dreier seg om den såkalte Protune-funksjonen, som brukes til å heve kvaliteten på videoen, men som også gjør at videoen tar opp vesentlig mer plass.

Praktiske tips

Filmen tar også opp de andre funksjonene som låses opp når du aktiverer Protune, og hvordan disse kan utnyttes til å lage bedre videoer.

Den andre videoen i GoPro Field Guide-serien tar for seg oppløsninger, bildefrekvenser og synsfelt, og den siste instruksjonsvideoen inneholder diverse tips for hvordan de ulike funksjonene best benyttes i konkrete situasjoner. Alle tre videoene ser du under.

Nå finnes det til og med GoPro-utstyr for hunder: Lar deg se verden fra et nytt perspektiv »

Les også
Med denne GoPro-riggen kan du filme deg selv fra nye vinkler
Les også
Denne armen gir GoPro-kameraet ditt mange timer med ekstra batteritid
Les også
GoPro lanserer utstyr for hunder
Les også
Klatret til fjells med 360-graders GoPro-rigg
Les også
Bruk mobilen som GoPro-skjerm
Les også
Vil la deg styre GoPro fra innsiden av bilen
Les også
GoPro slipper nytt utstyr for sommerfotografene
Les også
Sjekk GoPro-videoen av den flyvende hunden
Les også
Slik fester du enkelt GoPro-kameraet til metalloverflater
annonse

Les også