Tek.no

Nyhet

Nå har Altibox' TV-portal blitt mer brukervennlig

Lanserte nettopp sitt nye design.

Altibox
29 Okt 2014 09:48

Altibox har nå blitt en stor aktør i Norge innen levering av TV- og Internett-tjenester via fiberoptiske kabler, og over 330 000 husstander er nå kunder hos selskapet.

Produktene som Altibox tilbyr er stadig i utvikling, og i mai kunne vi melde om avdukingen av både ny dekoderløsning og nytt TV-grensesnitt. I en fersk pressemelding har Altibox nå kunngjort at TV-kundene omsider har fått tilgang til den nye portalen.

Foto: Altibox

Mer brukervennlig

Den nye portalen skal ifølge selskapet heve brukervennligheten et par hakk, samtidig med endringene ikke er større enn at at eksisterende kunder enkelt vil kunne dra kjensel på utseendet. Forbedringene skal være foretatt på bakgrunn av tilbakemeldinger fra 300 testere.

For det første skal det nå være enklere å navigere rundt i portalen ved hjelp av nye, store ikoner for de ulike tjenestene, som altså inkluderer TV-guide, filmleie, programopptak, egendefinerte favorittkanaler, radiokanaler, akvarium og peis. De to sistnevnte kommer for øvrig nå i HD-utgaver.

Både selve portalen og mini-programguiden vil plassere seg på en måte som gjør det enkelt å følge med på TV-bildet mens du bruker dem. Miniguiden har i tillegg fått seg en liten overhaling og byr nå på logoer i stedet for kanalnavn når du blar gjennom kanalene.

Fjernet upopulære tjenester

Altibox opplyser ellers at de har ryddet bort de minst brukte tjenestene for å forenkle portalen. Blant funksjonene som er fjernet er web-kamera, værmelding, spill og link til e-post. For øvrig er radiofunksjonen også forbedret, og har nå store ikoner som skal gjøre det enklere å bla gjennom radiokanalene.

Opptaksfunksjonen og filmbestilling skal også ha blitt enklere å bruke med den nye portalen.

Altibox er også på hugget på Internett-fronten: Slik skal selskapet bygge Norges nye supernett (Ekstra) »

Les også
Stavanger skal lede an i utviklingen av «smarte byer»
Les også
Slik skal Altibox bygge Norges nye supernett
Les også
Her er Altibox' splitter nye dekoderløsning
Les også
Nå jekker Altibox opp farten på fiberen – uten prisøkning
annonse

Les også