Nyhet

Flere opplever at iPhone 7 Plus lager rare lyder

Det rapporteres om lyder når telefonen utsettes for tunge arbeidsoppgaver.

Nye telefonlanseringer går såvisst ikke alltid knirkefritt, noe Samsung har fått merke med de alvorlige Note 7-problemene. Nå kan det se ut til at den ferske toppmodellen til Apple også har noen tekniske problemer å stri med.

Nettstedet 9to5mac melder om flere brukere som rapporterer at iPhone 7 Plus begynner å lage snåle lyder når telefonens prosessor jobber med tunge oppgaver.

Kommer fra baksiden

Blant brukerne som først meldte om problemet var skribent hos teknologinettstedet 512pixels, Stephen Hackett, som skrev på Twitter at iPhone 7 Plus laget «forferdelige» lyder ved store arbeidsmengder.

Lydene skal visstnok komme fra baksiden av mobilen.

Hackett lastet opp en video på YouTube som visstnok dokumenterer problemet. I videoen kan man tydelig høre en summelyd. Hackett skriver at lyden kan høres mens telefonen ligger på bordet, og at den visstnok kommer fra baksiden.

Kan være produksjonsfeil

Flere andre Twitter-brukere melder om det samme problemet, blant andre TechCrunch-skribent Darrell Etherington, som skriver at hans iPhone 7 laget de samme lydene rett etter at telefonen ble pakket ut.

Det er uvisst akkurat hva det er som forårsaker lydene, og hvor utbredt problemet er. Tilsynelatende er det kun et begrenset antall personer som hittil er rammet, som kan tyde på at det ikke dreier seg om en designfeil, men muligens kun en produksjonsfeil på de aktuelle enhetene.

Videoen som skal dokumentere ulydene ser du under.

Vi merket ingen lyder da vi testet iPhone 7 Plus nylig: Nesten ingen andre kan måle seg med Apples nye telefon »

Les også
Apple iPhone 7 Plus: Nesten ingen andre mobiler kan måle seg med iPhone 7 Plus
Les også
Vi pakker opp iPhone 7
Les også
Slik ser en eksplodert Samsung Galaxy Note 7 ut
Les også
Vi har fått prøve den nye iPhone 7
Les også
Nå er iPhone 7 lansert
annonse