Til hovedinnhold

Google+ blir oppdatert

Vil tiltrekke deg med ny design og nye funksjoner.

Dersom du benytter deg av det sosiale nettverket Google+, vil du nå bli møtt av en positiv overraskelse. Nettstedet har fått seg en visuell overhaling, og har dessuten fått nye og hendige funksjoner.

Google+ er den amerikanske søkegiganten Googles eget sosiale nettsted, men har foreløpig ikke klart å vippe rivalen Facebook av tronen. De nye endringene kan kanskje bidra til økt interesse for nettverket.

Økt skreddersying

Det har blitt enklere å navigere på nettsiden. Verktøylinjen som tidligere befant seg på toppen er nå erstattet med en dynamisk meny på venstre side, hvor du selv kan bestemme hvor funksjoner og apper skal befinne seg ved å dra og slippe dem rundt.

Funksjonaliteten rundt bilder og videoer er også oppgradert. De dukker opp i større og klarere formater enn tidligere, og det er lettere for dine venner og følgere å holde styr på sine kommentarer av bilder og videoer ved hjelp av såkalte "samtalekort".

På samme måte som Facebook gir Google+ deg nå muligheten til et omslagsbilde på profilen din, i tillegg til profilbildet ditt.

Følg med på trender

Andre egenskaper inkluderer en ny meny for å behandle Hangouts, samt en "Explore"-side som lar deg se hvilke trender som er på fremmarsj i sanntid.

Det nye brukergrensesnittet er ment å gjøre det raskere og enklere for deg å gjøre hva du vil og dele hva du vil av bilder, video og så videre.

Så spørs det om disse endringene er nok til å tiltrekke seg nye brukere og, ikke minst, holde på dem. Bruker du Google+?

(Kilde: Google)

Se videoer og bilder

Se videoene nedenfor for å få et overblikk over det nye Google+, og se skjermbilder helt i bunnen av saken:

annonse