Kjempebutikk åpner i dag

Ingen liten butikk. Klikk for (mye) større bilde.

At butikken skulle flytte og åpne i nye lokaler i dag ble kunngjort for en tid tilbake, samtidig som det ble offentlig kjent at Scandinavian Photo kjøpte FotoVideo, så i går ettermiddag sneik Akams utskremte seg innom Møllergata 4 i Oslo for å se hvordan arbeidet gikk.

Det som møtte oss var, foruten et imponerende stort lokale, et kontrollert kaos uten like. Det var ikke tvil i undertegnedes sinn om at man her måtte jobbe til langt på natt med å bli ferdig til åpningen, men tatt i betraktning at det var et stort antall mennesker i sving tviler vi egentlig ikke på at det meste er på stell til åpningen i dag. Enkelte ting vil imidlertid ta litt tid - for eksempel er det faktisk flere hundre batterier som skal lades for å kunne brukes i ulike fotoduppeditter i utstillingen, og slikt er ikke gjort i en håndvending.

Det er liten tvil om at den nye butikken blir både stor og flott, og her vil det finnes både fugler, taranteller, slanger og fisker som skal tjenestegjøre som testmotiver for kjøpehungrige fotoentusiaster.

Det arbeides.

En slik butikk som dette er imponerende, og gjenspeiler hvor stor interessen fot foto er i Norge. Vi har lenge ligget på verdenstoppen i salg av fotoutstyr per hode, og i tall fra Elektronikkbransjen som ble lagt frem i går, fremgår det at det i 2010 for eksempel ble solgt 111 000 speilreflekser her til lands, i tillegg til 381 000 kompaktkameraer, 7500 speilløse systemkameraer og 57 000 objektiver.

En av FotoVideos nye medarbeidere.
Les også
Scandinavian Photo kjøper FotoVideo
annonse