Til hovedinnhold

LG med brillefri 3D

Nettstedet Phandroid publiserte nylig det som skal være de første bildene av LGs nye Optimus 3D, og kort tid etterpå bekreftet også LG telefonen gjennom en kort pressemelding ned ny informasjon.

Viser og filmer i 3D

LG Optimus 3D har en skjerm som viser inneholdet i "tre dimensjoner", slik vi kjenner fra enkelte nyere filmer på kinolerretet. Imidlertid skal LG-telefonen ikke kreve egne briller for å vise 3D-innhold - her benyttes såkalt autostereoskopi for å skape en 3D-opplevelse uten bruk av briller.

Ikke bare skal telefonen kunne vise bilder i tre dimensjoner, men den kan også filme på samme vis. For å gjøre dette kreves to kameralinser.

Tipseren har anslått overfor Phandroid at skjermen er mer enn fire tommer. Telefonen skal ha en tokjerners prosessor og multikanals-arbeidsminne, noe som duker for at telefonen kan være rask.

På bildet ser vi også at telefonen har et frontmontert kamera.

Så langt er det informasjonen som er tilgjengelig så langt. I pressemeldingen skriver imidlertid LG at telefonen vil vises frem på Mobile World Congress som starter 14. februar. Amobil vil være til stede og ta en titt på den nye 3D-telefonen.

(Kilder: phandroid.com 1, 2, pressemelding)

annonse