Tek.no

Nyhet Er dette så lurt da?

Nå kan du vaske tastaturet ditt

Logitech lanserer tastatur som tåler en god skrubb.

Logitech
Vegard Ottervig
23 Aug 2012 12:53

Tastaturer blir stadig vekk sammenlignet med doskåla når det gjelder renslighet, og nå lanserer Logitech et nytt våpen i kampen mot den gamle bakteriebomba: Et tastatur som kan vaskes.

Navnet på det vannfaste tastaturet er Washable Keyboard K310, og skal ifølge Logitech være enkelt å rengjøre og tørke – enten du bare vil tørke litt støv eller gi det slanke tastaturet en skikkelig omgang i vasken.

– Vi har alle opplevd panikken over at en kaffekopp søles over hele tastaturet. Det trenger ikke å bli et problem lenger, sier seniordirektør Sophie Le Guen fra Logitech i en pressemelding.

Tørker raskt

Logitech Washable Keyboard K310.Foto: Logitech

Med unntak av USB-kabelen, kan K310 senkes ned i opptil 28 centimeter med vann. På baksiden finner vi en rekke dreneringshull, slik at tastaturet skal tørke såpass fort at du slipper å dra fram hårføneren.

Tastene er lasertrykte og UV-belagt for at trykken ikke skal falme etter vask. Tastene skal videre tåle bortimot fem millioner tastetrykk, noe som betyr at du skal kunne både vaske og bruke det flittig før det eventuelt slites ut.

K310 er et fullverdig tastatur med F-taster og talltastatur i tillegg til QWERTY-tastene, og kan plugges rett inn i PC-er med Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Washable Keyboard K310 skal dukke opp i Norge fra og med begynnelsen av oktober. Prisen vil da starte på 350 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Microsoft deler mellomromstasten i to
Les også
Her går smartmobilen i sementblanderen
Les også
Dette tastaturet vasker seg selv
Les også
Gjennomsiktig tastatur og mus søker lykken
Les også
Kan du alle hurtigtastene?
annonse

Les også