Til hovedinnhold

Apple trapper opp produksjonen av sin nye klokke

Må fyre opp en ekstra fabrikk for å dekke etterspørselen.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Med større skjerm, banebrytende helseteknologier og eSIM er det ikke så merkelig at folk flokker til Apple for å sikre seg et eksemplar av Apple Watch Series 4.

Faktisk er etterspørselen så stor at kapasiteten er sprengt på fabrikken som setter sammen klokkene. Derfor gjøres nok en fabrikk klar for Apple Watch-produksjon, melder taiwanske Digitimes. Det er forventet at den nye fabrikken vil være i full gang i løpet av november måned.

Dette bør sørge for at klokka finner veien til enda flere før eller under juletider.

Per i dag ser vi at Apple opererer med leveringstider på tre til fire uker på klokka – og det er her i Norge, hvor vi ikke får eSIM-utgaven og de heftigste helsefunksjonene foreløpig ikke er på plass.

En liten revolusjon

Sett mot forrige generasjon Apple Watch er Series 4 en solid oppgradering. Ja, faktisk kan vi kalle den en liten revolusjon med tanke på at den kan ta EKG som kan påvise hjerteflimmer og konstant overvåking av eventuell arytmi – og alt dette altså i en liten klokke.

Det finnes ganske enkelt ingen andre apparater som dette på markedet, og med tanke på helsefokuset i visse deler av verden er det ikke så merkelig at det er flere som kunne tenke seg en slik på armen.

Med sin nye Watch har Apple ganske enkelt utvidet markedet til en helt ny kundegruppe, nemlig de eldre.

Og så må man selvsagt ha en iPhone som passer til klokka:
TEST: Apple iPhone Xs >>>

(Kilde: BGR)

annonse