Til hovedinnhold

Homohets førte til massiv nettprotest på Yelp

Hevnen er søt, sies det, men sjelden så søt som dette.

Skjermdump fra Huffington Post

En restaurant i Pittsburg i Texas havnet i hardt vær etter at eierens datter ba to homofile gjester om aldri å komme tilbake.

Beskjeden var ikke til å misforstå: "We don't serve fags here".

Det ble ikke bedre av at faren og eieren av Big Earl’s Bait House And Country Store forsvarte datterens uttalelser da nyhetene nådde de lokale mediene.

Etter at nyheten nå har spredd seg, har et samlet internett tatt på seg oppgaven med å hevne det homofile paret som ble kastet ut, skriverHuffington Post.

Og metoden er både oppfinnsom og snedig.

"Fantastisk sted for homoer"

På nett skriver folk nå anmeldelser av restauranten i høyt tempo og hevder at den egentlig er en bar for homofile. Big Earl's oppføring på yelp.com oversvømmes av bilder av penisformede gjenstander og homofile par, og bildet av restauranten ble redigert så det stod "Big Gay Al's".

Det ryddes fortløpende opp på nettsiden, men nettbrukere er raskt ute med å legge inn flere "anmeldelser".

- Et fantasisk sted å ta med en partner av samme kjønn for å vise at du elsker ham/henne like mye som maten. Jo mer utspjåket, jo bedre, skriver en på Yelp.

En annen berømmer restauranten for sin homovennlige atmosfære:

- Det står "Bait House", men det var mer "Bath House" med alle de kåte Texas-cowboyene som flørtet og klapset hverandre på baken.

Andre er ikke like fornøyde - med maten.

- Maten er grusom, men det er et fantastisk sted for å nyte et drag-show, synge Lady Gaga på karaokemaskinen eller lete etter menn.

- Som homofil har jeg og min partner aldri følt oss mer velkomne, skriver en annen.

Får også kritikk

Ikke alle synes hevnaksjonen er like morsom. Lederen for "pro familie"-organisasjonen Texas Eagle Forum synes kampanjen er lavmål.

- At det homoseksuelle samfunnet angriper en restaurant og skikkelige folk er stygt og ubegrunnet. De krever ikke bare toleranse, de ønsker å presse ting ned fellesskapets hals.

Se HuffPosts innslag om hevnen under:Les også: Slik tar bartenderne hevn (Side3) »

annonse