Tek.no

Nyhet

Fortnite-spillere overrasket med ny «Party»-modus

Legg ned våpnene, utforsk og ha det gøy.

Epic Games.

Mange spillere ble kanskje lange i maska da det tidligere i april ble kjent at Epic Games utsatte neste sesong av det populære Battle Royale-spillet Fortnite til juni. Det er som regel nye sesonger som leverer store oppdateringer og forandringer i spillet, og bidrar med nye utfordringer.

Men, som det viser seg har ikke Fortnite-utviklerne satt alt på vent til neste sesong, for i dag ble en helt ny modus lansert til spillet.

Den nye modusen har fått navnet «Party Royale», og byr ifølge utviklerne på et nytt kart hvor alt er lagt til rette for at spillere kan eksperimentere med nye aktiviteter.

Party-modusen er ment å utforskes i grupper.

Våpen og bygging lagt på hylla

Party Royale-modusen er strippet for alt som ellers er i fokus i spillets vanlige Battle Royale-modus, så både våpen og bygging er borte.

I stedet for kamper mot hverandre har man et nytt og mer kompakt kart som er fylt med spennende aktiviteter du kan leke deg med sammen med venner.

Slik ser det nye kartet i Party-modusen ut.

Det er strender og klipper der du kan ta fatt på ulike utfordringer i kjøretøy som båter eller ATV-er, eller utendørs danseområder der du kan prøve nye «emotes» blant blendende lys og matter som lar deg hoppe høyt til værs. En rekke nye bevegelser vil kun være tilgjengelig i den nye modusen.

Et annet sted på kartet finner du en holografisk kino. De to sistnevnte stedene tyder på at utvikleren vil gjennomføre arrangementer på disse områdene i fremtiden. Kanskje får vi flere virtuelle konserter?

Utvikleren understreker at «Party» området vil være i konstant utvikling, så både landskap og aktiviteter kan være nytt neste gang du logger inn.

Om du kjeder deg på vei mellom ulike aktiviteter kan du alltids forsøke å lese opp en automat som gir deg tilgang på «lekevåpen» som spruter maling eller fremkomstmidler som gjør reisen morsommere.

annonse

Les også