Nyhet

I desember kan du strømme The Grand Tour via Amazon

Gir over to hundre land mulighet til å se den gamle Top Gear-gjengen i aksjon.

Den 18. november starter Amazon å sende sin nye serie The Grand Tour. Et bilprogram med de tre tidligere programlederne fra Top Gear. I starten vil det kun være USA, Storbritannia, Tyskland og Japan som får se de nye episodene.

På programmets Facebook-side finner vi nå dog en ny video med de tre herrene – hvor de forklarer at over 200 land vil få tilgang til serien i desember. Videoen ser du nederst i artikkelen.

Valgte til slutt Amazon

I kjølvannet av at Jeremy Clarkson ble fjernet fra Top Gear, ble det tidlig startet spekulasjoner om hvem som eventuelt ville snappe opp de tre populære TV-ansiktene. Spesielt etter at både Richard Hammond og James May gjorde det klart at de ikke ville fortsette med programmet uten Clarkson.

I starten kom det stadig rykter om at Netflix var i forhandlinger med trioen. Noe som ville gitt et nytt show god dekning i mange land.

Valget falt dog ikke på Netflix, men på Amazon sin strømmetjeneste. En tjeneste vi i utgangspunktet ikke har tilgang til her på berget. Det blir det tilsynelatende en forandring på i desember.

Kan det bli en springbrett for mer innhold?

De tre herrene var umåtelig populære i tiden de lagde Top Gear, og det at Amazon åpner opp serien for over 200 land kan bety godt nytt for deg som ønsker deg mer innhold fra leverandøren.

Dette blir riktignok ren spekulasjon, men forhåpentligvis kan dette gi en domino-effekt for det andre innholdet som Amazon fører i land som USA per i dag. I så fall vil vi kunne få en god konkurrent til Netflix og de andre strømmetjenestene vi har i dag.

Så får tiden vise om det skjer eller ei. I mellomtiden kan tidligere Top Gear-fans benke seg bak skjermen i desember og strømme det nye showet. Og forhåpentligvis har ikke de tre herrene glemt hvordan de lager god TV.

Amazon er et selskap som har mange jern i ilden
De ser også på muligheten for å levere pakker til deg ved hjelp av droner »

(Kilde: YouTube)

Les også
Netflix stupte på børsen etter ferske kvartalstall
Les også
Bekreftet: Netflix skal vise nye Top Gear
Les også
Slik ser Amazons nye leveringsdrone ut
annonse