Denne «selfien» endte i dødskrasj på motorveien

Kvinnen (32) skulle bare poste på Facebook at hun likte Pharrells nye hit.

De fleste av oss vet at det kan være livsfarlig å bruke mobilen mens du kjører bil, men det gjelder dessverre ikke alle.

32 år gamle Courtney Sandford fra North Carolina kjørte seg ihjel i forrige uke, rett etter at hun hadde oppdatert Facebook-statusen sin med et bilde bak rattet på motorveien. Ifølge TV 2 skal hun ha kjørt over midtrabatten, krasjet inn i en søppelbil og deretter blitt truffet av en annen bil som kom kjørende i motgående kjørefelt. Bilen tok så fyr og endte i et tre.

Sandford hadde tatt en såkalt selfie med mobilen sin og skrevet «The happy song makes me HAPPY!». Angivelig var det Pharrell Williams' nye hit «Happy» hun hørte på, tragiironisk nok.

Advarer – igjen

Lokale politimyndigheter bruker den tragiske hendelsen til å minne om du ikke må sende meldinger, surfe, ta selfies eller oppdatere Facebook-statusen din når du kjører bil. De har ikke funnet noen beviser på at den avdøde 32-åringen kjørte for fort eller at hun var påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

Den 73 år gamle mannen som krasjet inn i Sandfords bil da hun krysset midtrabatten kom heldigvis fra ulykken uten fysiske skader.

Derfor må du ikke finne på å bruke mobilen som sjåfør:
En SMS bak rattet stjeler 23 sekunder av oppmerksomheten din »

(Kilde: TV 2)

annonse