Til hovedinnhold

Imponerende testfoto fra RED Scarlet

RED Scarlet er "billigkameraet" fra Red Digital Cinema Camera Company – et selskap som lager profesjonelle, digitale filmkameraer og kamerautstyr til en relativt overkommelig pris, sett i forhold til andre profesjonelle aktører.

Nå har det dukket opp en imponerende testfilm skutt med et 8x-objektiv i 120 fps på det offisielle diskusjonsforumet. Videoen kan bli lastet ned herfra. Testfilmen fungerer ikke i avspillingsprogrammer som VLC, men går derimot i QuickTime.

Er ventet til sommeren

RED Scarlet har blant annet økte REDCODE-datahastigheter, samme farge-, gamma- og følsomhet som flaggskipet RED Epic og et mer omfattende modulbasert system.

Det vil også være mulighet for utskiftbare objektiver med økt fokus- og iriskontroll, samt to uavhengige mikrofonkanaler med 48 V Phantom Power, 24-bit 48 KHz.

Kameraet ble tidligere omdøpt til Epic Light, men nå har RED byttet navnet tilbake til Scarlet igjen. Scarlet skulle opprinnelig bli lansert i desember 2010, men har blitt møtt av noen uheldige forsinkelser. Ny utgivelse er ventet sommeren 2011, men det gjenstår å se.

Din mening

Hva syns du om testfilmen til RED Scarlet? Imponerende eller ikke? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilder: Gizmodo, Reduser)

Les også
Red Epic-X er i salg
Les også
Rollei slipper Full HD-videokameraer
Les også
Videokamera fra AMP tar opp HDR-video
Les også
Kameraer utenom det vanlige
Les også
Mer snadder for filmentusiasten
Les også
Filmer du med speilrefleks?
Les også
Her kommer Red Epic!
annonse