Tek.no

Nyhet

Enorme mobilproblemer for Telenor

Marius Røstad
30 Nov 2007 15:47

ProffNett-kundene til Telenor har i hele høst slitt med utallige problemer, som at samtaler kommer frem til feil mottakere og at feil nummer dukker opp på skjermen. I hele dag har Telenor slitt med dette på ny.
Vi har jo dessverre hatt ustabilitet og problemer med ProffNettet vårt flere ganger i høst og dessverre har vi hatt disse problemene i dag også, forteller informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til Mobilen.no.

Les også:
- Totalkaos hos Telenor
- Proffnett blir enklere
- Telenor hadde tekniske problemer

Høy trafikk
Bakgrunnen for dagens problemer er at det har vært svært høy trafikk i ProffNettet, samtidig som Telenor jobber med å oppgradere nettet sitt.
- Vi holder på med helt nødvendige oppgraderinger for å hindra at kundene på sikt ikke skal oppleve slike problemer. Samtidig har det vært svært høy trafikk i nettet i dag, noe som har gitt et midlertidig kapasitetsproblem, forklarer Krokan.
Telegiganten lover at problemet skal være løst i løpet av noen timer og at problemene skal være borte i løpet av kvelden.
- Vi beklager sterkt de problemene dette har skapt for ProffNett-kundene våre. Det er veldig beklagelig, men heldigvis får vi løst dette i løpet av én til to timer, fortsetter han.

Ikke slutt på problemene
Allikevel er det ikke endelig slutt på problemene. For selskapet må oppgradere teknologien videre før de får endelig bukt med problemet.
- Vi jobber med disse oppgraderingene fremover. Mens vi holder på med disse håper vi på stabilitet, men vi lover dessverre ingenting, sier Krokan til Mobilen.no.
Han har imidlertid ikke noe svar på når ProffNett-kundene kan forvente at problemene er over for godt.

annonse

Les også