Tek.no

Nyhet

Mann drept av mobiltelefon

Marius Røstad
29 Nov 2007 08:56

Den 33 år gamle Sørkoreanske mannen ble funnet på arbeidsplassen sin med et smeltet mobilbatteri i skjortelommen og punkterte lunger og hjerte. Mobiltelefonen skal være en LG-mobil som kun selges på det koreanske markedet, skriver BBC News.
- Vi bekrefter at mobiltelefonen som skal ha vært involvert i hendelsen er produsert og solgt kun i Korea, sier LG i en pressemelding.

Les også:
- Brannfare for din Nokia
- Mobilen eksploderte
- Mobil antente mann

Under etterforskning
En arbeidskollega av manne kunne fortelle at offeret blødde fra nesen og at skjorten hans hadde et sort merke som var formet som en mobiltelefon. En lege bekreftet at det var tegn ved obduksjonen som kan tyde på at en mobileksplosjon kan ha tatt livet av mannen.
- Det ser ut til at det høye trykket fra en eksplosjon har skadet hjertet og lungene hans, noe som førte til hans død, sier legen Kim Hun ved universitetssykehuset i Chungbuk.
Politiet etterforsker nå saken, mens LG ikke vil kommentere saken av hensyn til etterforskningen. Det eneste selskapet sier er at de tester produktene sine nøye og at batteriene deres har blitt godkjent for forbrukere av uavhengige organisasjoner.

annonse

Les også