Nyhet

Det er snart slutt for Hotmail

Hundrevis av millioner brukere må over til Outlook.com.

Om den er spesielt kjær er vel omdiskutert, men Hotmail er utvilsomt kjent – det er tross alt en av verdens største nettbaserte e-postklienter.

Men etter at Microsoft lanserte Outlook.com i fjor sommer, har mange hoppet over på det nye grensesnittet. På de seks månedene er det allerede 60 millioner som har byttet beite eller skaffet seg en ny Outlook.com-konto, skal vi tro Microsoft.

Og nå tar Microsoft Outlook.com ut av sin såkalte preview-fase, samtidig som de gjør seg klare til å legge et blylokk på Hotmail.

Outlook.com-grensesnitt for alle

Hvis du sett det nye Outlook.com-grensesnittet og ikke liker det, er det dårlig nytt dersom du er en trofast Hotmail-bruker. "Snart" skal nemlig alle Hotmail-brukerne skyfles over til Outlook.com. Noen spesiell tidsplan røpes ikke, men du kan regne med at det skal skje før sommeren.

Bortsett fra det nye grensesnittet og noen nye funksjoner blir det likevel ikke så mye forskjell for den gamle Hotmail-gjengen. Alt av kontakter, e-post, adresser, regler og så videre blir sømløst med over – du skal til og med få beholde @hotmail-adressen dersom du ønsker dette.

Vi avslutter med å nevne at det i skrivende stund fremdeles er mulig å opprette en hotmail-adresse, sånn i tilfelle du er i det nostalgiske hjørnet i dag.

Vil du vite mer om Outlook.com? Slik er Microsofts nye e-posttjeneste »

Kilde: Outlook Blog

Les også
Nå kan Firefox endelig lese PDF-er direkte
Les også
Denne revolusjonerte verden – nå fyller den år
Les også
Shell støtter unge gründere
Les også
Slik er Microsofts nye e-posttjeneste
Les også
Nå er Gmail størst
annonse