Til hovedinnhold

Slik ser iPhone ut med Apple Watch-menyer

Er dette en smakebit på iOS 9?

YouTube/Menge

Etter å ha en lest grundig artikkel på 9to5mac om hvordan det ville sett ut om Apples telefoner ville hatt det samme grensesnittet som Apple Watch, fikk utvikleren Lucas Menge en idé. Han ville ikke bare forestille seg hvordan det kunne være, han ville se det.

Derfor har han brukt de siste ukene til å lage en app-demonstrasjon av hvordan det ville sett ut hvis du byttet ut det vanlige app-rutenettet på iPhonen din med det bikubelignende mønsteret på Apple Watch. Resultatet er veldig spennende.

Helt nytt

I videoen du kan se under har Menge inkludert alle de små finurlighetene til Apple Watch som Apple skrøt av da de viste frem smartklokken sin.

Du kan for eksempel zoome ut for å få oversikt over alle appene med et klyp, og zoome inn ved å trykke på en app. Du kan også zoome ut igjen ved å trykke på et tomt felt mellom appene, og navigere deg rundt på den nye hjemskjermen ved å sveipe med fingeren.

Se hvordan leserne våre har satt opp deres hjemskjermer:
Slik ser din perfekte iPhone-hjemskjerm ut »

Deler kildekoden med andre utviklere

Foreløpig er Menges meny-kopi bare en separat app, og den bare blitt brukt som en demonstrasjon for hva vi kanskje har i vente i framtiden.

For å gjøre det lettere for andre utviklere å bygge videre på ideen sin, har Menge lagt ut kildekoden til appen på GitHub. Drøssevis av brukere under YouTube-videoen håper allerede at noen dyktige kodere i jailbreak-miljøet vil gjøre Menges skapning om til en alternativ hjemskjerm for jailbreakede enheter.

Se den fascinerende videoen under:

Tror du dette er framtiden for iOS-menyer? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Det finnes allerede en jailbreak for iOS 8.1:
Nå kan du jailbreake din iPhone 6 »

(Kilde: 9to5mac via The Verge)

Mer om
annonse