Tek.no

Nyhet

En gave til selfie-generasjonen?

Det sammenleggbare mobilstativet får plass i lommeboka.

Stand-Pod
10 Nov 2014 18:00
annonse

Mobilstativer kommer i mange varianter, men de færreste gidder å drasse rundt på noe slikt. Det nye mobilstativet Stand-Pod er derimot litt annerledes. Dette kan brettes sammen slik at det blir på størrelse med et bankkort, og får dermed plass i lommeboka di, skriver Phone Arena.

Ideen er fryktelig enkel, men den lille plastdingsen virker ved første øyekast mye mer praktisk i det daglige enn for eksempel GorillaPod-produktene.

Til video og selfies

Med nye Stand-Pod kan du sette mobilen i tre forskjellige posisjoner: stående, liggende eller i «tripod»-modus (for fotografering).

I liggende posisjon kan du for eksempel se film på mobilen eller spille PS4 på en Sony-mobil. Stående vil den fungere fint til videosamtaler. Selfie-generasjonen vil nok kanskje sette mest pris på tripod-modusen, som trolig vil fungere supert med selfie-appen CamMe.

annonse

Mobilstativet er testet på en rekke forskjellige modeller, inklusive Samsung Galaxy S3, HTC One X og iPhone 5S. Så lenge tykkelsen på mobilen ikke er mer enn 10 millimeter skal det visst fungere fint.

Kampanje på Kickstarter

Dette er ikke overraskende et Kickstarter-prosjekt. Utvikleren håper å få inn nærmere 270 000 norske kroner den neste måneden for å fullføre prosjektet.

Prisen per Stand-Pod er satt til 90 norske kroner (15 canadiske dollar) + 35 kroner i frakt. Det er i alle fall innenfor den nåværende tollgrensen. En 2-pack koster 166 kroner + 35 kroner i frakt, så det vil i så fall også gå greit.

Hvis utvikleren får inn pengene han trenger, blir Stand-Pod sendt ut til de som har støttet prosjektet i mars 2015.

Les mer på Kickstarter

De politiske partiene krangler:
Over og ut for 500-kroners tollgrense? »

(Kilder: Kickstarter, Phone Arena)

annonse

Les også