Tek.no

Nyhet

Teknofil.no blir en del av Tek.no

Styrker nyhetssatsningen.

16 Sept 2015 16:00

Tek.no er Norges største nettsted for forbrukerteknologi, med rundt 300 000 lesere i uken. Nå skal vi bli enda bedre, ved at vårt søsternettsted Teknofil.no blir en del av Tek.no.

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra dere lesere om at Tek.no og Teknofil.no har blitt mer like hverandre. Noen nyhetssaker har vært de samme på både Tek og Teknofil, og skillet mellom de to nettstedene har blitt stadig mindre. Det å ha to forbrukernettsteder som skal dekke det samme nyhetsbildet har vist seg å være lite hensiktsmessig, og nå er vi klar for en endring.

Tester, guider, tips og nyheter

Sammenslåingen betyr ikke at du vil miste noe av stoffet. Tek.no skal fortsatt være et nettsted for deg som vil fordype deg i teknologi, og for deg som vil ha grundige tester, guider og featureartikler.

Ved å samle alle de redaksjonelle ressursene i én stor redaksjon vil Tek.no kunne bli enda bedre på nyheter – samtidig som vi får den kapasiteten vi trenger til å fortsatt kunne bringe deg alt det grundige Tek-stoffet.

Nye Tek.no kommer til å ha litt færre av de aller letteste nyhetssakene du har funnet på Teknofil.no, men vi skal fortsatt ha enkelte lette og underholdende teknologisaker i tillegg til dybdesakene. De letteste sakene kommer vi til å merke med «Teknofil», og vi har laget et eget menyvalg på forsiden slik at enkelt du kan finne frem til dette stoffet.

Enda bedre på forbrukerstoff – Digi tar bedriftsstoffet

1. september overtok TU Media selskapet Mediehuset Tek, som står bak Tek.no, Teknofil.no, Gamer.no og Inside Telecom. For Tek-leserne betyr ikke oppkjøpet så veldig mye, annet enn at Tek.no kommer til å styrke sin profil som et rendyrket forbrukernettsted.

Vårt nye søsternettsted Digi.no kommer til å ta seg av det mer bedriftsrettede teknologistoffet – og Tek.no vil lenke til de Digi.no-sakene vi mener er mest relevante for Tek-leserne.

Hvis du har synspunkter på sammenslåingen, eller konstruktive innspill til redaksjonen, syng ut i kommentarfeltet nedenfor – eller send en e-post til kurt@tek.no.

Teknofil-stoffet finner du nå på Tek.no/fil !

annonse