Tek.no

Nyhet

Denne pennen kan skrive i «alle» farger

Er 16 millioner farger nok?

Scribble Pen
8 Juni 2014 06:00

Én av de beste tingene ved å tegne i et illustrasjonsprogram på datamaskinen er at du enkelt kan bytte farge til absolutt hva som helst, og velge imellom tusenvis av graderinger i hver eneste farge.

I det virkelige livet er det ikke like lett. Du må kombinere farger, tegne hardere eller løsere og bruke andre virkemidler for å få frem nyansen du er ute etter. Scribble Pen kan være løsningen på dette problemet.

Etterlign alle farger

Ifølge skaperen skal Scribble Pen kunne gjenskape hele 16 millioner farger, og lagre opptil 100 000 forskjellige farger i hurtigminnet. Resultatet skal være en hyperavansert penn du kan tegne hva du vil med.

Pennen har flere forskjellige blekkpatroner på innsiden og en liten prosessor som blander fargene til ønsket resultat. Kombinert med en liten farge-sensor på den ene enden kan du etterligne akkurat hvilken farge du vil. Holder du for eksempel sensoren inntil en banan, vil du kunne etterligne gulfargen nøyaktig.

Fargene kan lagres enten lokalt i pennen eller i en app på iPaden eller iPhonen din, som får informasjon fra pennen via Bluetooth.

Fortsatt på tegnebordet

Scribble Pen er fortsatt ikke klar for masseproduksjon, men skaperen vil snart sette igang en Kickstarter-kampanje, slik at prosjektet kan bli finansiert.

Prisen for én penn skal ligge på 149,95 dollar (nesten 900 kroner), mens en variant uten blekk som kan brukes til nettbrett vil koste omtrent halvparten.

Les mer om produktet på Scribble Pens nettsted.

Vil du ha flere smarte penner?
Denne pennen vibrerer når du skriver feil »

(Kilde: Übergizmo)

Les også
Denne pennen lar deg «tegne» elektriske kretser
annonse