Til hovedinnhold

Live-fotball til Android og iPhone

Champions League er den gjeveste internasjonale fotballturneringen for klubblag, og Viasat har kapret seg rettighetene til å vise kampene i Norge. Det betyr at du enten må ha parabol fra Viasat eller en kabeltilbyder som har en samarbeidsavtale med dem for å få sett kampene på TV.

Alternativet har vært å se sendingene på Viasats nettsider - mot betaling -, men det har krevd en PC. Nå åpnes det endelig for at du kan se live fotball på mobilen også.

Kveldens Champions League-runde, med Valencia - Manchester Uniteds om hovedkamp, er den første direktsendte runden du får se på din iPhone, iPad eller Android-mobil. Det forutsetter imidlertid at du abonnerer på Viasat OnDemands web-TV-tjeneste.

- Dette er første skritt på veien til å tilgjengliggjøre hele vårt OnDemand-tilbud til mobile enheter, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

Foruten Champions League-fotball vil du fremover kunne se UEFA Europa League, engelsk FA-cup og Formel 1 på mobilen.

Slik gjør du:
For å få tilgang til Viasat OnDemand via mobilen kan du sende kodeord Viasat til 2242 for link til applikasjonen. Applikasjonen finnes både i Apples App Store og Android Market. På iPad og andre mobiltelefoner får du tilgang ved å skrive http://mobil.viasatondemand.com i nettleseren.

Mer om
annonse