Tek.no

Nyhet

Nå får du Adobes tegneverktøy i Norge

Digitalt utstyr for dem med iPad.

Rolf B Wegner
16 Des 2014 05:30

Adobe melder nå at tegneverktøyene Ink og Slide er tilgjengelige i Norge. Bak de noe kryptiske navnene skjuler det seg to digitale verktøy myntet på dem som bruker Apple iPad i en eller annen form.

Produktene er integrert med Adobe Creative Cloud, og gir deg en del spennende muligheter til bildebehandling på farten. Med disse får du mulighet til å jobbe direkte mot Illustrator Line, Illustrator Draw, Photoshop Sketch og Adobe Brush CC.

God å holde

Adobe Ink er en trekantet penn laget i aluminium. Pennen er i tillegg vridd 30 grader rundt sin egen akse, slik at den ifølge Adobe skal være mer behagelig å holde. Pennen har teknologi som gjør den trykkfølsom, ved hardere nedpress vil den tegnede streken bli tykkere.

Slide er en linjal for dem som vil tegne helt rette linjer. I tillegg kan den brukes for å lage perfekte sirkler og andre former.

Produktene er kompatible med fjerde generasjon iPad, iPad Air, Air 2, iPad Mini, iPad Mini Retina og iPad Mini 3. Når det gjelder operativsystem må enhetene minimum ha iOS 7.

En pakke med begge produktene kan kjøpes rett fra Adobe til 1895 kroner. Synes du det er dyrt kan du sette opp et prisvarsel hos Prisguide.no, så får du en melding når og hvis produktet kommer ned på det prisnivået du ønsker.

Det finnes mange alternativer til Adobes produkter:
Slik blir iPad et tegnebrett » (Ekstra)

(Kilde: Adobe)

Les også
Noe for alle i Adobes Hollywood-satsing
Les også
Taiwansk nettside hevder Apple vil slutte med iPad mini
Les også
Dette er iPad mini 3 i forhold til mini 2
Les også
Apple har lansert nye iPad-er, ny iMac og kjappere Mac mini
annonse

Les også