Til hovedinnhold

– Målet er å gjøre Glass mer tilgjengelig, sier Google

Samtidig tror en av to amerikanere at slike dingser ikke har kommet for å bli.

Google

På en konferansen Engadget Expand i New York sist helg snakket Google-direktør Timothy Jordan om smartbrillene Glass. Der bekreftet han blant annet at selskapet ville gjøre Google Glass mer tilgjengelig for folk, slik vi har sett tendenser til allerede.

– Målet er å gjøre de mer tilgjengelig, slik at de som har lyst på Glass kan få Glass, sa Jordan på konferansen, ifølge Phone Arena.

Tidligere har Google gjort det mulig for Glass-eiere å verve tre av sine venner, slik at de også kan kjøpe smartbrillene. Nå tillater de også de som kjøper "Explorer"-utgaven å etter hvert oppgradere til en ny utgave smartbrillene. Den nye utgaven skal støtte brilleglass med styrke og ha en mono-øreplugg.

Bare halvparten omfavner wearable devices

"I think wearable tech is just a fad" - 49 prosent er enige i dette i USA.

Jordan understreker at Google Glass ikke er ment å erstatte smartmobilen på sikt. Dette et tilbehør som du har på deg, en såkalt "wearable device". Imidlertid virker det foreløpig som om mange trenger en solid dose overtaling når det gjelder slike ha-på-dingser;

En undersøkelse med 2577 voksne amerikanere som respondenter, viste at nemlig at bare halvparten av dem var interessert i wearable devices, ifølge PCMag.com. Enda færre kunne tenke seg å gå rundt med noe som lignet på Google Glass. Det som kanskje er mer urovekkende for Google er at hele 49 prosent svarte at de trodde slike dingser var et forbigående fenomen – noe som vil være på moten kun i en kort periode.

Les også: – Microsoft tester Google Glass-konkurrent

annonse