Til hovedinnhold

Samsung jobber med design 3.0

De første detaljene for design 3.0 har lekket ut fra møter i
selskapets toppledelse.

Koreanske Samsung skal nå være i gang med å designe neste generasjons mobiltelefoner. I et strategimøte på tirsdag diskuterte selskapets toppledelse arbeidet med nytt design.

For ledelsen i selskapet er det viktig at Samsung har en designprofil som gjør det enkelt for kundene å identifisere en Samsung-telefon ved første øyekast.

Neste generasjons mobildesign skal heller ikke bare fokusere på teknologi og eksteriør. I fremtiden blir det viktig å skape positive verdier og å skape dialog med brukerne, sier selskapet.

Design gir forsprang i tøft marked

Nettopp design er årsaken til at Samsung er verdens desidert største produsent av smarttelefoner. Markedet for mobiltelefoner er imidlertid preget av skarp konkurranse. Finske Nokias vanskelige situasjon viser at mobilprodusenter som Samsung må være på tå hev hele tiden for å beholde forspranget.

Nettstedet Mobilfakta anser modellen Galaxy S II for å være Samsungs første designgenerasjon, mens Galaxy SIII og S4 utgjør andre generasjon. Hvordan kundene mottar tredje generasjons design vil derfor bli avgjørende for om Samsung klarer å holde markedsposisjonen i fremtiden.

Les også vår proffguide til Samsung Galaxy S4 >>

annonse