Tek.no

Nyhet

Se fotball, film eller serier uten dekoder

11 Nov 2010 11:25

Nå kan du se direktesendt sport, filmer og serier fra Viasat på din LG-TV uten dekoder. Det eneste du trenger for å bruke den nye tjenesten er en LG flatskjerm med NetCast-funksjon og at TV-en er koblet til internett.
– Vi er veldig glade for å kunne presentere et strategisk samarbeid mellom LG Electronics og Viasat i det nordiske markedet. Når vi tilbyr Viasats populære OnDemand-tjeneste via bredbånd direkte til våre TV-er, får brukerne større valgfrihet og mulighet til å styre TV-tittingen på en enkel måte. De får tilgang til internasjonal toppfotball, populære TV-serier, filmer og mye mer – alt på deres egne premisser og uavhengig av hvilken TV-operatør de har i huset, sier Bjørn Ove Drabløs, administrerende direktør i LG Electronics Norden.
Lei film for 9 kroner
I Viasat OnDemands filmarkiv finnes det over 1500 tilgjengelige filmer som kan leies fra 9 kroner og oppover. Filmen blir da tilgjengelig i ett døgn fra filmen settes i gang.
Du kan også følge en rekke sportssendinger direkte. Blant annet UEFA Champions League, Europa League, Formel 1, PGA, NHL og Cecilia Brækhus´ boksekamper.
Oppdater TV-en din
Har du en LG-TV med NetCast-funksjonen må du oppdatere programvaren for å få tilgang til den nye tjenesten.
For å kunne bruke den nye tjenesten må du registrere en brukerkonto på www.viasatondemand.no.

Les også
Slik blir fremtidens fotballkamper
annonse

Les også