Til hovedinnhold

Skullcandy med iPhone-applikasjon

Skullcandys gründer tjente i sin tid gode penger på å patentere en binding til snowboard. Skullcandy har heller aldri lagt skjul på at selskapet har sine røtter i snowboard og street-kulturen.

Når selskapet nå lanserer sin første applikasjon for iPhone kommer det derfor ikke som noen overraskelse at dette er en applikasjon som ikke har noe med hodesett å gjøre, men som er skreddersydd for surfere og brettkjørere.

Statusrapporter

Programmet er gratis, og gir deg anledning til å hente oppdatert informasjon om vær og føreforhold på så vel surfestrender som skiarenaer over hele verden. Og ved hjelp av GPS skal det aldri være vanskelig å finne nærmeste store bølge eller halfpipe. Her er snødybder, værutsikter, sjøtemperaturer og bølgehøyder, alt avhengig av hva du søker etter.

Men det er ikke bare statusrapporter du får om du laster ned programmet. Her er også filmklipp med noen av verdens beste utøvere både på vann, skateboard og snowboard, i tillegg til at du kan høre gratis musikk fra en rekke artister innen ulike genre.

Nettbutikk

Vi sa vel at applikasjonen ikke har noe med hodesett å gjøre, men det er en sannhet med visse modifikasjoner. Det er nemlig mulig å kjøpe både hodetelefoner, mp3-spillere og annet Skullkandy-utstyr direkte fra nettbutikken i applikasjonen.

Da vi testet programmet i dag var det ikke snø i noen av de norske alpinanleggene, og samtlige heiser var stengt. Ikke var det særlig mange surfebølger å finne i nærområdet heller.

Men når vinteren kommer for alvor kan dette være en fin måte å sjekke status i favorittanleggene på. I mellomtiden hører vi musikk, ser på videoklipp og gleder oss til vinteren, NOT!

Mer om
annonse