Nyhet

Tomtom-bilsett til iPhone utsatt

For et par uker siden slapp Tomtom sin GPS-applikasjon til iPhone. Førsteinntrykket av dette programmet var bra, men savnet etter bilholder var merkbart. Tomtom lovte først at begge deler skulle være på plass i løpet av sommeren, men det har de nå gå bort fra.
Selskapet skriver nemlig på sine nettsider at bilsettet ikke vil være på plass før i oktober.
- Tomtom-bilsettet var opprinnelig planlagt sluppet i sommer, men vi har bestemt oss for å bruke noen uker ekstra for å sikre høyest mulig kvalitet på dette innovative produktet. Bilsettet vil bli tilgjengelig i løpet av oktober på nettsidene våre, skriver Tomtom.
Uten applikasjon
Når bilsettet kommer vil det bli solgt uten applikasjonen. Ikke overraskende kan nemlig selve programmet kun kjøpes via Apples App Store.
Når det gjelder selve holderen skal denne forbedre selve GPS-mottaket i iPhone slik at den skal gi enda bedre ytelse. Dette vil blant annet ha en del å si i tettbebygde strøk eller andre områder der sikten oppover er dårlig.
Se video
Under kan du se en video som demonstrerer både applikasjon og bilholder:
Her kan du også lese en test av Tomtom på mobilen, da i form av en Windows Mobile-versjon. Neste uke kommer vår test av Tomtom på iPhone, i tillegg til at vi også vil teste Navigons løsning på samme mobil.

Les også
Her kjøper du GPS billigst
Les også
iPhone 3GS stadig utsolgt
annonse