Til hovedinnhold

Vant du spilltastaturet?

Forrige uke utlyste vi en liten konkurranse hvor vi sendte dere lesere ut på forumjakt. I potten lå et spilltastatur, mus og et webkamera. Nå er vinnerne trukket.
Les også: Vi gir bort spilltastatur.
Det var fire spørsmål vi ville ha svar på i vår konkurranse. Svarene kunne finnes via vårt forum og statistikken i vår speedometertjeneste. Tydeligvis var det mange som var gode til å lete for det var få som sendte inn feil svar og mange fler som hadde rett. Her er fasiten på spørsmålene vi stilte:

1. Hvilken nettleser oppgir flest av våre forumbrukere som sin favoritt?

Ifølge vår avstemning er det Firefox 3 som er den klare favoritten hos Teknofils lesere. De leder med hele 34 prosent av stemmene leder de så langt klar. Norske Opera 9 kommer på en god 2. plass.

2. Hvis Blu-ray-filmene dine hakker, hva kan være årsaken ifølge vårt forum?

Her skulle vi frem til svar levert av vårt forummedlem Sputnik. Han forklarer følgende til en frustrert laptop-eier som har problemer med dette:
"Dette kommer trolig av at filmen er i 24 FPS (bilder i sekundet), men blir oppjustert til 25 eller 30 av PCen, du vil da få hakking ved panorering og fartsfylte scener. Sørg for at mediespilleren viser filmen i riktig FPS (noe den trolig gjør) og juster oppdateringsfrekvensen på skjermen til en frekvens som går opp i 24 hvis du har mulighet til det."

3. Hvilken TV-leverandør har flest av våre lesere oppgitt som sin favoritt?

I vår avstemning er det så langt Viasat som leder med 25 prosent av stemmene og blir dermed riktig svar på dette spørsmålet.

4. Hvor stort minnekort kan du benytte med mobilen Nokia 6300 ifølge våre forumbrukere?
Svaret på dette spørsmålet ligger gjemt under kategorien "Mobil og GPS". Ifølge forumbrukeren Ron Jeremy skal Nokia 6300 fint takle minnekort på 4GB, selv om nokia selv anbefaler kun 2GB. 4GB er altså riktig svar her.

5. Hvilken nettleverandør har det kjappeste bredbåndet for Gjøvik kommune ifølge vårt speedometer?

Her hintet vi om at en tur innom Postens postnummeroversikt kunne lønne seg. Et søk i vårt speedometer med postnummer 2802 som er i Gjøvik kommune viser at Ergogroup er den nettleverandøren sopm så langt gir best hastighet i Gjøvik kommune.
Blant de som sendte inn riktig svar har vi, helt tilfeldig trukket tre vinnere. (Trommevirvel):


1. premie: Spilltastaturet Microsoft Sidewinder X6:
Stian Berg.

2. premie: Musen Microsoft Explorer Mouse og webkameraet Microsoft Lifecam Show:
Kristian Valde.

3. premie: Musen Microsoft Explorer Mouse

Svein Ove Blystad.

Gratulerer!

Mer om
annonse