Til hovedinnhold

Twitter har fått en ny og nyttig funksjon på iPhone

Blir mer skånsom for øynene til Apple-brukere.

I slutten av juli kunne vi melde at Twitter hadde lansert en ny funksjon i Android-appen som skal gjøre tjenesten mer behagelig å bruke i mørket. Nå melder Twitter at den nye funksjonen også har blitt lansert til iOS.

Funksjonen det dreier seg om er altså en egen «nattmodus» som skal gjøre slitasjen på øynene litt mindre når man tvitrer i svakt lys.

Modusen aktiveres enkelt fra innstillingsmenyen.

Endrer fargetema i bakgrunnen

Modusen fungerer simpelthen ved å endre fargetemaet til et mørkegrått bakgrunnstema og hvite bokstaver. Dermed vil skjermen altså ikke lyse opp like sterkt i mørket. Funksjonen finner du i innstillingsmenyen i Twitter-appen, hvor den enkelt kan skrus av og på.

Nattmodusen skal være i ferd med å bli rullet ut til alle brukere i skrivende stund, men det er uvisst når den vil bli tilgjengelig for alle brukere. Om du er interessert i å benytte deg av funksjonen er det bare å sørge for å holde Twitter-appen oppdatert.

Tiltaket er det seneste i en rekke oppdateringer hos Twitter den siste tiden. For et par måneder siden endret tjenesten hva som skal inngå i de 140 tegnene for å åpne for større meldinger, og nylig åpnet de for mye større GIF-filer på tjenesten.

Sosiale medier utvikler seg stadig: Nå skal Facebook visstnok trappe opp satsingen på spill »

annonse