Til hovedinnhold

HTCs nye budsjettmobiler har eksklusivt design og saftig lyd

Har dratt sløret av Desire 10.

HTCs budsjettserie Desire er ennå relativt ny, og ikke alle modellene har blitt like godt mottatt. Nå har HTC imidlertid lansert nye modeller i Desire-serien, nemlig Desire 10, som kommer i to forskjellige utgaver.

De to variantene heter Desire 10 Pro og Desire 10 Lifestyle, hvorav begge har skjermstørrelser på 5,5 tomme. Ifølge HTC byr begge på både design og innmat som gjerne forbindes med flaggskipklassen.

Høy lydkvalitet

Lifestyle er den rimeligste av de to og har blant annet den nevneverdige egenskapen at den skilter med støtte for 24-bits lyd, akkurat som på flaggskipmodellen HTC 10. Begge modellene byr også på de potente BoomSound Hi-Fi Edition-høyttalerne som man finner på HTC 10.

HTC Desire 10.

Av andre spesifikasjoner har Lifestyle-utgaven den relativt beskjedne Snapdragon 400-brikken, opptil 3 GB minne og opptil 32 GB lagringsplass. Skjermoppløsningen er på 1280 x 720 piksler, og hoved- og frontkameraet er på henholdsvis 13 og 5 megapiksler.

Kraftigere Pro-utgave

Pro-versjonen av Desire 10 har en del mer krutt, med en åttekjerners MediaTek Helio P10-brikke under panseret, i tillegg til 4 GB minne og 64 GB lagringsplass. Kameraoppløsningene er skrudd opp til 20 og 13 megapiksler, og skjermen opererer med full HD på 1920 x 1080 piksler.

Pro-utgaven har også den fordelen at den har en fingeravtrykkleser. Ellers skryter altså HTC av designet, som er preget av skinnende, metalliske linjer i gullfarge, mens selve dekslene har matte overflater.

Norsk pris og lanseringsdato for Desire 10 er ikke kjent. Mer informasjon kan du finne på produktsidene for henholdsvis Pro- og Lifestyle-utgaven, og se også video under.

HTC slapp også nylig en ny versjon av One A9: Men One A9s byr ikke på de helt store forskjellene »

(Via Android Police)

annonse