Nyhet

Nå kan du lage så stygge hodetelefoner du bare vil

Fanny Wang gir forbrukerne friheten til å fargelegge selv.

Om du føler deg i det unike og kreative hjørnet kan Fanny Wangs nye tilbud være noe for deg. Selskapet tilbyr nemlig forbrukerne å fargelegge hodetelefoner selv før de kjøper dem – og dermed få et sett etter egne fargepreferanser.

Man foretar fargeleggingen på Fanny Wangs offisielle nettside, og har valget mellom en hel haug med farger og kombinasjoner. Tre modeller vil være tilgjengelig for fargejobb – og disse er i økende kvalitetsgrad 1001, 2001 og 3001.

Syv deler

Totalt er det syv ulike deler på hodetelefonen som kan fargelegges – og disse inkluderer det ytre og indre båndet, øreputene, senterdisken, lydkammeret, skillelinjen mellom putene og lydkamrene, og til og med ledningen.

Uavhengig av om man vil lage seg stygge eller vakre fargekombinasjoner for hodetelefonene, så bør man bestille nå for å rekke julehandelen – ettersom det vil ta rundt tre uker å få hodetelefonene satt sammen og tilsendt i posten.

Pris og tilgjengelighet

Prisen på den skreddersydde fargeleggingen kommer på i underkant av 300 kroner i tillegg til prisen på selve hodetelefonene. Prisene blir da totalt 1300 kroner for 1001, 1750 for 2001 og litt over 2000 kroner for 3001.

Sjekk ut tjenesten på Fanny Wangs nettside.

(Kilde: Engadget)

Les også
Roccat Kulo 7.1 USB: Gjør deg selv en tjeneste og styr unna
Les også
Sprett sprudlevannet med disse eksklusive hodetelefonene
Les også
Beyerdynamic lanserer premium-hodetelefoner
Les også
High-end-hodetelefoner fra Stax
annonse