Til hovedinnhold
NyhetSliter du med dårlig lyd på iPhone?

Sliter du med dårlig lyd på iPhonen?

Denne mikrofonen fikser gromlyd på opptakene dine.

Det finnes mange løsninger for iPhone der du kan feste eksterne objektiver til det innebygde kameraet, slik at bildekvaliteten på smarttelefonen fra Apple blir forbedret.

Hvis du derimot savner skikkelig god lyd på opptakene dine, har det amerikanske selskapet Photojojo løsningen: En egen ekstern mikrofon kalt iPhone Boom Mic.

Enkel og praktisk i bruk

Mikrofonen gjør det mikrofoner av denne typen flest gjør, med unntak av den har en mer kompakt størrelse i stil med smarttelefonen. Den er i tillegg langt billigere enn sine profesjonelle brødre.

Du kobler mikrofonen til din iPhone via hodetelefonkontakten, og kan deretter velge mellom to ulike innstillinger. Den ene er for å ta opp lyd i nærheten, mens den andre tar opp lyder lengre unna.

Mikrofonen kan justeres og lar deg peke den i retningen du ønsker å ta opp lyd fra. Et enkelt AAA-batteri gir mikrofonen liv, som også virker med iPod Touch og iPad.

Pris og tilgjengelighet

Du får fatt i iPhone Boom Mic hos Photojojo for 40 dollar, og det tilsvarer 230 kroner. Photojojo sender varer til hele verden, og frakten begynner på 12 dollar (70 kroner) og opp. Husk merverdiavgift når du bestiller varer til Norge som koster mer enn 200 kroner.

Se flere bilder i galleriet under:

annonse