Til hovedinnhold

Nintendo slipper Wii Mini

Kanadisk nettbutikk røper at den kommer 7. desember.

[Gamer.no]: Den kanadiske BestBuy-avdelingen kan sikkert vente seg et par småirriterte telefonsamtaler i tiden som kommer. Nettbutikken har nemlig tilsynelatende lekket at Nintendo planlegger å slippe en ny utgave av sin seks år gamle konsoll allerede den 7. desember i det området. Dette melder Polygon.

Konsollen bærer navnet Nintendo Wii Mini, ser ut til å bære fargene svart og rød, og kommer med en rød utgave av kontrollerenheten Wii-mote. BestBuy-siden hevder de tar imot forhåndsbestillinger av den lille konsollen, men lenken peker mot en generell spillseksjon på nettsiden.

Ellers vet vi lite om konsollen. Ikke minst har vi ikke hørt noe om hvilke regioner den lanseres i, hvilke spesifikasjoner den har, og hvor mye den kommer til å koste. Det er rimelig å anta at konsollen kommer til Europa, men man vet jo aldri.

Vi har tatt kontakt med Nintendo for å høre om de har noe å si om konsollen.

Men først er det Wii U

Førskommende fredag lanserer Nintendo sin nye konsoll, Wii U. Vi har fått klørne våre i et eksemplar, og jobber for tiden iherdig med å teste ut hva slags ablegøyer vi kan vente oss fra Super Mario-giganten denne gangen.

Wii U ble lansert i Amerika allerede 18. november, og de amerikanske spillmediene flommer over av anmeldelser, førsteinntrykk og annet moro.

Les også: Vi har prøvd Wii U

annonse