Til hovedinnhold

Er dette din nye PC-pult?

Kommer med innebygde høyttalere, USB-hub og kjølevifte.

Hvis du hovedsakelig bruker en bærbar PC som din underholdnings- og arbeidsstasjon, får du fort noen ulemper med på kjøpet. Dette kan for eksempel være et begrenset antall USB-kontakter og mangelen på kjøling og høyttalere – som gjør at du eventuelt må ta opp ekstra bordplass.

Her er en kompakt pult som er ment å være en løsning for deg som vil ha muligheten for et dedikert oppsett til laptopen.

Kompakt arbeidsstasjon

Dette møbelet kommer nemlig utstyrt med innebygde høyttalere, ekstra USB-porter til for eksempel smarttelefonen, samt en integrert kjølevifte for den bærbare PC-en din.

Pulten kan dermed passe til folk som ikke har behov for en større arbeidsstasjon. Sidepanelet inneholder blant annet en USB-hub med tre kontakter, en AC-adapter, inngang for eksterne enheter, samt volum- og viftekontroll. Interessant nok kan du velge mellom å drive pulten med dens eget strømuttak eller via laptopen.

Mer teknisk informasjon om denne tingesten er dessverre ikke å få tak i per nåværende tidspunkt.

Pris og tilgjengelighet

PC-pulten, eller «Compact Computer Desk with Speakers» som den egentlig heter, er å få tak i hos The Sharper Image for 99 dollar. Legger vi til moms blir prisen på 750 kroner. The Sharper Image sender via en tredjepart, og for å finne ut hvordan du skaffer varer fra USA, kan du lese denne guiden.

(Kilde: The Sharper Image)

Se flere bilder i galleriet nedenfor:

annonse