Til hovedinnhold

GMail Mobile 2.0

GMail Mobile gir deg muligheten til å sende e-post direkte fra mobiltelefonen din. Denne utgaven av GMail Mobile hjelper deg blant annet med å synkronisere innboksen din mot IMAP. Med Gmail Mobile kan du lese, redigere, sende og motta e-post på mobilen din samme hvor du er. Du kan også sende og motta bilder i JPEG-format, PDF-filer, og Microsoft Words-dokumenter.
Med denne utgaven av GMail Mobile har du muligheten til å skrive e-post selv om du ikke er tilknyttet Internett. E-posten legger seg da i utboksen, og sendes så snart du er tilknyttet Internett med mobilen igjen. I tillegg til dette gir GMail Mobile deg muligheten til å lese motatt e-post mens du er frakoblet fra Internett. Videre kan du i denne utgaven av GMail Mobile veksle mellom å samtidig bruke flere Gmail- og Google Apps-kontoer.
For å bruke e-post programmet GMail Mobile på din mobile enhet forutsetter det at du er registrert medlem av Gmail, dette er gratis å gjøre. Vi gjør i tillegg oppmerksom på at å laste ned dette programmet, og bruke det koster deg i datatrafikk. Vi råder deg derfor til å sjekke med mobiloperatøren din hvilken dataplan du har på mobilen din. Dette kan spare deg for høye telefonregninger.

Her kan du laste ned GMail Mobile
Kompatibelt med: Alle Java-støttede mobiler.
Utgiver: Google

Mer om
annonse