Til hovedinnhold

Ingen er misfornøyde med Iphone

I en nylig undersøkelse foretatt av TNS Gallup og Norsk Telecom har 1690 Iphone-brukere fått sagt sin mening om epletelefonen. Resultatene er mildt sagt overraskende, sammenliknet med telefoner fra andre merker.

Bare fire stykker var negative til Iphone

I samme undersøkelse har også 919 brukere av forskjellige andre merker deltatt. Hele 73 prosent av Iphone-brukerne sier at de vil velge Apple-produkter igjen. Av Nokias brukere som har deltatt i undersøkelsen er det kun 14 prosent som sier det samme.

Av alle de 1690 Iphone-brukerne var det kun fire stykker som var negative til telefonen. Iphone 3GS har fått poengsummen 111 i TNS Gallups poengsystem. Det omtaler Tore Aarønes i Norsk Telecom som ny bakkerekord, overfor nettstedet Dagens IT.

Tok over for bank og bil

Tidligere har rekorden vært holdt av Skandiabanken med 105 poeng. Hybridbilen Toyota Prius hadde også høy score med 103 poeng før den senere tids oppslag i pressen.

Tilsvarende poengsum for Nokia er 47 mens Sony Ericsson ligger rett bak på 42 poeng. HTC legger seg rett over Nokia med 61 poeng, og Samsung rett under Sony Ericsson med 40 poeng.

Iphone-brukere kjøper mest innhold

Av andre voldsomme tall fra undersøkelsen kan det nevnes at Iphone-brukere bruker mye mer penger på innhold enn brukere av andre mobiler - faktisk mer enn seks ganger så mye.

Iphone-brukere ser også tre ganger så mye på film som andre mobilbrukere.

(Kilder: tns-gallup.no, dagensit.no)

annonse