Tek.no

Nyhet

Ny nettverksdisk for hjemmekontoret

Arsæll Benediktsson
22 Mar 2010 11:27

Synology har i dag lansert Diskstation DS410, en nettverkstilknyttet lagringsløsning, rettet mot hjemmekontorer og arbeidsgrupper med behov for kostnadseffektiv deling og beskyttelse av data.

Synology DS410 gir ifølge en pressemelding en gjennomsnitts lesehastighet på 115 MB/sek i en RAID 5-konfigurasjon i et Windows-miljø, og skriving med en hastighet på 54 MB/sekund.

DS410 kjører Synology Diskstation Manager 2.3 (DMS 2.3), med mulighet for for deling av data, og komplette løsninger for sikkerhetskopiering. Videre tilbyr løsningen AES 256-biters kryptering på delt mappenivå, samt Synology Hybrid RAID (SHR) som forenkler RAID-oppsettet ved å optimere diskkapasiteten med dataredundans når disker av ulik størrelse benyttes.

Andre egenskaper inkluderer EZ-veiviseren, som leder brukeren gjennom trinnene for å opprette tilgang til DS410 fra internett, sikkerhetskopiering til nettskyen med Amazon S3-tjenesten, og DS-cam Iphone-app for Synology Surveillance Station.

Enhetene har også miljøvennlige egenskaper som wake on LAN/WAN, tidsstyrt avstenging og oppstart samt dvalemodus for harddisker bidrar til å redusere driftskostnadene.

Synology DS410 drives av en 1,06 GHz ARM-prosessor, 533 MB DDRII RAM, 1 Gigabit LAN-port, 2 USB-porter og 1 eSATA-port.

Les mer om Diskstation DS410 på synology.com.

Tilgjengelighet og pris

Synology DS410 distribueres nå globalt, men det er uklart når den blir lagervare i norske butikker, og prisen er også ukjent.

(Kilde: Synology)

Les også
Skybasert lagringsløsning
Les også
Tynnklientsnadder
Les også
Skal gjøre nett-hverdagen enklere
Les også
Toshiba med 750 GB disker
Les også
Mer Linkstation fra Buffalo
Les også
Nettverksdisk for hjemmenettverket
Les også
Lanserer energigjerrig NAS
annonse

Les også