Tek.no

Nyhet

Depp rammes av streiken

Herr Depp må vente i ubestemt tid på å spille heroinist i "Shantaram" på grunn av streiken i Hollywood.
Joakim Hunnes
21 Nov 2007 19:00

Streiken blant manusforfatterene i USA skaper problemer for mange i Hollywood. Filmen "Shantaram", som Depp var klar for, er nå blitt utsatt grunnet at manuset må bearbeides. Nå er det logisk nok ingen kan gjøre det, melder Hollywood Reporter.

Attpåtil melder studioene at budsjettet allerede er sprengt. Dette skulle være en filmatisering av Gregory David Roberts roman med samme navn, med handling i India og Afghanistan.

Historien handler om en australsk heroinist som er dømt for ran, men som rømmer fra fengselet til India og starter et nytt liv der som lege i slummen i Bombay. Han blir etter hvert involvert i forfalskning, smugling og våpensalg, som leder han til Afghanistan hvor han sammen med en mafiaboss kriger mot russerne. Den siste omskrivningen ble gjort av Eric Roth.

Ta en titt på hva Depp kommer med i jula: Sweeney Todd-trailer.

Rum Diary utsettes igjen

"Rum Diary" blir også satt på hold. Dermed er det uvisst å si når filmatiseringen av Hunter S. Thompsons roman med samme navn kommer på kino. Boken er løst basert på Thompsons egne opplevelser som journalist i Puerto Rico på femtitallet. Innspillingen av denne filmen med Johnny Depp skulle skje etter "Shantaram" var ferdig.

Bruce Robinson, kjent for kultkomedien "Withnail and I" skal skrive manus og regissere.

annonse

Les også