Første med Windows Mobile 6.1?

Det har lenge gått rykter om at Microsoft jobber med en ny versjon av Window Mobile, nemlig versjon 6.1. Det har vært sagt at operativsystemet skulle lanseres i februar i år, og at vi dermed kunne se de første telefonene med den nye versjonen i mai.

Nå underbygges ryktene av nye skjermbilder av en HTC-telefon som skal kjøre 6.1-versjonen. Brukergrensesnittet er imidlertid svært likt dagens Windows-menyer, og uten de store utbedringene som var forventet.

Ingen offisiell lansering av den nye versjonen har funnet sted, og opphavsrettighetene som er vist på bildene er stemplet 2007.

Bildene skal stamme fra mobilen HTC Mogul som angivelig skal ha den nye versjonen i sin nyeste programvare. Mogul er en mobil som kun amerikanske Sprint tilbyr sine kunder, og programvaren er en foreløpig versjon som ikke anbefales å ta i bruk.

Bedre tekstmeldingsoversikt

Bildene forteller ellers svært lite om hva slags nyheter vi får se i versjon 6.1. Ryktene sier at den nye versjonen skal operere raskere, og skal sørge for at du kan utveksle tekstmeldinger på samme måte som du chatter på MSN - slik at du kan se samtalen du har med motparten mens du svarer.

(Kilder: Forum.ppcgeeks.com, Mobilemag.com)

Les også
Nå får alle Windows-mobiler Flash
Les også
HTC P3470
Les også
HTC-monsteret har blitt hissigere
Les også
Slik blir Windows Mobile 7
Les også
Ingen vil ha Windows-menyene
Les også
Ny Windows Mobile i februar?
Les også
Kjør Windows-programmer i S60
annonse