Tek.no

Nyhet

Neste Assassin’s Creed starter i Norge

Slik blir Assassin’s Creed: Valhalla.

Ubisoft
30 Apr 2020 18:44

Allerede onsdag kveld ble det klart at Ubisofts neste kapittel i Assassin’s Creed-serien ville fokusere på vikinger, og etter en trailer ble sluppet torsdag viser det seg at historien er satt til Norge. Det melder blant annet spillnettstedet Gamer.no

I Assassin’s Creed: Valhalla vil du styre den norske vikingen Eivor, som reiser til England med familien sin i tiden da Kong Alfred den store regjerte i Wessex – mellom år 871 og 886. 

Ubisoft

Akkurat som i det forrige Assassin’s Creed-spillet kan du selv bestemme hvilket kjønn hovedpersonen skal være. 

Vikinger er ikke helter

Selv om du selv styrer en viking og hovedhistorien handler om dem, vil de ikke utelukkende presenteres som helter. Sett fra saksernes øyne var vikingene fryktløse barberer som invaderte landet deres. Vikingene selv så nok mer på seg selv som reisende nybyggere, søkende etter et nytt hjem. Begge disse delene skal belyses skal vi tro spillets hovedprodusent Julien Laferrière, som deler med seg en rekke detaljer i et intervju med spillnettstedet Eurogamer

Han forteller at landsbyen Eivor og familien bygger i England vil fungere som spillets «hub», som du vil se vokse og endre seg basert på valgene du tar i spillet: 

– Det er din egen vikinglandsby som du kan se vokse og gro, og hvor dine venner bor. Det er senteret vårt for oppdrag og senteret for avgjørelsene du tar. Vi vil at spillere kan se konsekvensene av valgene de tar, noe som vil gjenspeiles i landsbyen. 

Du kan se traileren til spillet her: 

annonse

Les også