Nyhet

Kjenner du noen som trommer med fingrene?

Her er dingsen for dem.

Music Fingers

Via folkefinansieringssiden Kickstarter kan du nå støtte et prosjekt som lager elektroniske «fingerbøller». Men disse nye dingsene er ikke ment for å beskytte fingrene når du syr – de er til å lage musikk med.

Disse er tiltenkt deg som liker å tromme med fingrene til musikk, hvor du altså kan lage din egen musikk på vei til jobb eller hjemme i godstolen.

Musikk via fingertuppene

Produktet som nå prøver å få drømmen sin realisert har fått navnet Music Fingers, og er ment å sitte på det ytterste leddet på fingeren.

Enheten har to brytere plassert på undersiden, og det er disse som skal fange opp når du trommer i takt til musikken. Du kan selv bestemme hva slags lyd bryterne skal initiere, slik at du for eksempel kan ha en basstromme på den ene knappen, og en symbal på den andre.

Bøyer du leddet så treffer du den ytterste bryteren, mens en rett finger vil aktivere den innerste bryteren.

Les også
Velg musikktjenesten som passer deg best

App via Bluetooth

Via Bluetooth kan Music Fingers sende takten du lager, slik at den kommer opp i en egen app.

Denne appen skal du i tillegg kunne velge hvilke fingre du bruker Music Fingers på, og ikke minst legge til hvilke toner du ønsker at de ulike bryterne skal lage.

Music Fingers koster 64 Euro for to enheter inkludert batteri og oppbevaringsetui dersom man er tidlig ute med å støtte prosjektet. Altså rundt 650 norske kroner. Vil du i tillegg ha det de kaller premium innhold i appen, må du ut med 90 Euro. Eller i overkant av 900 kroner.

Enn så lenge har prosjektet hanket inn cirka 100 000 kroner av målet på drøye 250 000 kroner. Selve enhetene står forespeilet levert i mars i år.

Les også
GoCube: Før kunne jeg aldri løse en Rubiks kube. Nå går det på minutter
annonse