Nyhet

MP3-godteri fra Sony

Sonys designteam har gått nye veier og latt seg inspirere av amerikanske jellybeans ved utviklingen av sin nye MP3-spiller. Sony Walkman Bean ser ut som et gelegodteri og er formet som en bønne, noe Sony håper er elementer som skal appellere til oss og sørge for gode salgstall.

MP3-spilleren kommer i ekte jellybean-stil i flere ulike farger. Dette er henholdsvis hvit, rosa, svart og blå, og bønnene vil definitivt lyse opp butikkhyllene når de gjøres tilgjengelig for salg i løpet av året.

Superrask opplading

For overføring av musikk er spilleren utstyrt med en innebygd USB-plugg som spretter opp når du trykker på en knapp. Denne kan du koble til PCen for å laste over musikk i MP3- og ATRAC3plus format. Skjermen er av typen OLED som også i mørket skal gjøre det enkelt å navigere i spillelistene.

Sony Walkman Bean er utstyrt med et lithium ion-batteri som sørger for at du kan lytte til musikk i 50 timer før du må lade det på nytt. Om du er på farten og har det travelt har batteriet mulighet for superrask opplading. Ved å lade i bare tre minutter kan du bruke MP3-spilleren i opp til tre timer.

Ulike størrelser

Bønnene kommer i to ulike størrelser, henholdsvis 512 MB og 1 GB. Sony planlegger også å lansere en spesialversjon av 512 MB-modellen som inkluderer FM-radio.

Det er fortsatt uklart hva jellybean-spilleren vil koste i Norge. I USA vil toppmodellen ha en prislapp på 180 dollar (1170 kroner).

(Kilder: MobileMag, ComputerWorld, Sony)

Les også
Puss linsa blank og fin
Les også
Ny Walkman fra Sony
annonse