Tek.no

Nyhet

Multifunksjon får ny betydning?

HP Photosmart C8180
Hans Aaraas
19 Sept 2007 12:01

HPs nye toppmodell i Photosmart-serien er definitivt av det velutstyrte slaget. Multifunksjonsskriveren har nemlig innebygget DVD-brenner med Lightscribe-teknologi. Dette muliggjør brenning av "etiketter" direkte på CD- eller DVD-platen.

Blant spesifikasjonene er også kortleser med støtte for elleve typer minnekort, støtte for trådløst nettverk (802.11g) og Bluetooth, samt egen arkskuff for bilder på 10 x 15 cm.

Photosmart C8180 har seks blekkpatroner, en oppløsning på 4800x1200 på fargeutskrifter og skanner bilder i 9600 dpi. Skanneren støtter også skanning av dias og negativer ved hjelp av en adapter som følger med.

Kopi- og faksfunksjonalitet er også på plass, og sort/hvitt-sider i A4-format spyttes ut med en hastighet på opptil 34 sider i minuttet (draft-kvalitet). Et 10x15 fargebilde uten kanter i full utskriftskvalitet skal ta 52 sekunder å skrive ut.

Pris og tilgjengelighet

Skriveren ventes i butikkene fra og med oktober, og får en veiledende pris på 3499 kroner.

Følg med på produktets side i prisguiden for tilgjengelighet og oppdaterte priser. Her kan du også legge inn en prisvarsling, slik at du får beskjed enten når produktet er på lager eller når priser er tilgjengelig.

(Kilde: HP)

Les også
Trådløs alt-i-ett-skriver
Les også
Storlansering fra Lexmark
Les også
Verdens dyreste laserskriver?
Les også
60 fargesider i minuttet
Les også
Utvikler skriver uten blekk
Les også
Skriver-skred fra HP
Les også
Utvider Phaser-serien
annonse

Les også