Til hovedinnhold

Spesialtilpasser Geforce GTX 260

MSI slipper nå et egentilpasset skjermkort basert på Nvidias Geforce GTX 260. Kortet skal i følge MSI følge "militære standarder", noe som innebærer gjennomgående kvalitetskomponenter på selve kortet. Kortet kommer i to utgaver, enten som et rent Lightning-kort, eller som et Lightning Black Edition-kort. Forskjellen ligger i det medfølgende utstyret.

Kortet skal også ha markedets første 10-fasers strømtilførsel, der to er for minnet og de resterende åtte er reservert for grafikkprosessoren. Dette skal i følge MSI gjøre sitt til at kortet blir svært godt egnet for overklokking.

Rent frekvensmessig ligger dette kortet på 680 MHz for kjernen og 2100 MHz for minnet. Standard her er 576 MHz for kjernen og 999 MHz for minnet. Minnemengden er på 1792 MB GDDR3, standard er 896 MB.

Manuell overklokking – Airforce panel

Sammen med Black Edition av dette kortet får man et eget overklokkingspanel. Her kan man med fingertuppen justere verdier opp og ned. Som en liten ekstra greie til dem som liker å tukle litt ekstra har MSI gjort klart et par loddepunkter slik at disse er ekstra lette å treffe ved bruk av et multimeter for å avlese ulike spenninger.

Noen priser eller informasjon om tilgjengelighet er så langt ikke kjent.

(Kilde: MSI)

annonse