Lei av å kjøpe feil produkt?


Ikke alltid lett å velge riktig produkt...

Vi har tatt en titt på noen produkter i prisguiden for å se hvilke erfaringer leserne har lagt inn. Disse erfaringene kan være svært nyttige i forbindelse med en kjøpsprosess.

Til eksempel er utvalget av skjermer er enormt og i prisguiden finnes det over 750 modeller. Selv når søket begrenses til LCD-skjermer er det fortsatt 600 valgmuligheter igjen. Man vet som regel noe om hvilket produkt man er ute etter. Skal skjermen ha 17 eller 19 tommer skjermflate? Er det at krav at skjermen har DVI-tilkopling? Disse kravene gjør det enkelt å luke vekk uaktuelle produkter. Blant de gjenstående alternativene gjelder det å velge et produkt som har god kvalitet. Det er her produkterfaringer kommer til nytte, og vi skal vise noen eksempler på hvordan de kan brukes.


Populære LCD-skjermer

Ved å søke etter produkter i vår prisguide vises innlagte lesererfaringer på de produktene hvor dette finnes. En meget populær skjerm er BenQ FP937s+. Totalt har 31 personer lagt inn sine erfaringer med denne skjermen, og karakterene viser at leserne jevnt over er veldig fornøyd.

En grundigere gjennomgang av erfaringene viser også raskt hva som er skjermens negative sider. Manglende mulighet for høydejustering, noe etterslep og blasse farger er i hovedsak det som trekkes frem som negative sider, men stort sett er leserne svært godt fornøyd med produktet.

Klar tale
Hodesett er en annen varegruppe som er i vinden. Et produkt som utelukkende får god omtale er Sennheiser PC 150. Alle de 13 erfaringene er enige om at dette er et solid kjøp. Beyerdynamic DT 770 får også veldig bra omtale, men koster også over det dobbelte av Sennheiser PC 150.Sennheiser PC 150 mottar positiv omtale i prisguiden

Til nå har vi sett på noen solskinnshistorier, men det finnes også eksempler på produkter som leserne har vært betydelig mindre fornøyd med. Skal du kjøpe ny strømforsyning har for eksempel Q-tec fått dårlig skussmål blant våre lesere.

Tastatur er definitivt smak og behag, men enkelte produkter blir tydelig bedre likt enn andre. På bunnen av listen får Creative Wireless Desktop 6000 (12 erfaringer, med 1,8 i snitt) og Chieftech Trådløs Desktop (6 erfaringer med 3,7 i snitt) gjennomgå.

På toppen av tastaturlisten er det veldig tett, og alle de store produsentene har en eller flere modeller blant brukernes favoritter. Skal man nevne noen er det Logitech Internet Navigator Keyboard SE, Keytronic KT2001 PS/2, og Keytronic KT1000 PS/2 Sort med sine store antall erfaringer som kommer best ut.


Populære tastaturer

Bidra med dine erfaringer
For å hjelpe andre oppfordrer vi til å sette av noen minutter for å registrere dine produkterfaringer i prisguiden. Erfaringene er til god hjelp når man skal velge produkt, og negative erfaringer er minst like viktige som de positive. Bare husk å begrunne påstandene dine, skrive saklig og legge ved fullt navn. Erfaringer uten fullt navn slettes automatisk.

For å legge til erfaringer gjør du følgende:

  • Gå til https://prisguiden.no
  • Navigér deg frem til produktet eller søk deg frem ved hjelp av søkeboksen i venstre meny
  • Klikk "Legg til erfaring" på selve produktsiden

Andre lesere vil sette stor pris på ditt bidrag!

Les også
Produkterfaringer i prisguiden
Les også
Handlevogner og erfaringer i prisguiden
Mer om
annonse