Til hovedinnhold

Kontantkort som lar deg ringe gratis

Netcom mener nå de kommer tilbake i spillet om kontantkortkundene. Selskapet har lansert et nytt kontantkortabonnement, og kundene kan nå ringe "gratis" til andre Netcom-kunder

Hver gang du fyller opp kontantkortet med minimum 150 kroner kan du ringe for null kroner minuttet til andre Netcom-kunder i 30 dager, men du betaler fortsatt startpris på 89 øre for hver samtale. Du får også lavere ringepris til andre mobilnett i denne perioden (89 øre i minuttet).

Men etter 30 dager...

Når perioden er over mottar du en tekstmelding som informerer om dette, og deretter betaler du vanlig kontantkortpris på 1,49 kroner i minuttet med den samme oppstartsprisen på 89 øre.

I samme slengen har Netcom satt en makspris for datatrafikk på 20 kroner dagen. Uansett hvor mye du surfer, betaler du altså maksimalt 20 kroner om dagen.

Selskapet opplyster om at eksisterende kontantkortkunder kan sende SMS med kodeord "kontant" til 1995, mens du kan bestille startpakken i butikk eller på netcom.no. Startpakken koster 99 kroner og inkluderer 50 kroner ringetid og 50 tekstmeldinger.

(Kilde: pressemelding)

annonse